Partners

twinkle

Twinkle - Concreet over E-commerce
Twinkle is het grootste onafhankelijke kennis- en informatieplatform voor e-commerce ondernemers en professionals in Nederland. Met nieuws, achtergronden, praktijkcases, research en persoonlijke verhalen, is Twinkle actueel en inspirerend. Bovendien is Twinkle altijd onder handbereik dankzij de mobiele site met dagelijks nieuws, de uitgebreide website, de wekelijkse nieuwsbrief en het maandelijkse magazine (in print en digitaal op de iPad). En niet te vergeten de diverse kennis- en netwerkevents die door het jaar heen plaatsvinden.

Zo is Twinkle voor iedereen, altijd en overal concreet over e-commerce!

Bekijk de website »


postnl_logo

Postnl

UW E-COMMERCE PARTNER
Om de groei van de E-commerce markt verder te stimuleren, zijn wij voortdurend in ontwikkeling. Dit doen wij door onze diensten optimaal af te stemmen op zowel de wensen van u als van uw klant. Onze oplossingen bieden gemak en zekerheid en verkleinen het risico op fraude. Zo kunt u de service die u online aanbiedt ook aan de deur waarmaken. Dit zorgt voor tevreden klanten en een hogere omzet voor u.

INTERNATIONAAL
Heeft u internationale ambities? Met een uniek netwerk in Europa bezorgt PostNL Pakketten ook uw internationale zendingen met hoge zekerheid en kwaliteit.

Bekijk de website »